Klicka här för en talversion av Unga Faktas hemsida. Låt datorn läsa upp texter och innehåll för dig!

Till Unga Faktas startsida
A true story

Skriven av Frida, 15 år från Gävle.

Jag vill meddela att denna historia är sann. Det hände på hemkunskapen. Jag kände mig en smula bajsnödig, men höll mig i tio minuter. Eter ett tag kände jag att det började släppa. Jag tog det positivt, eftersom att det betydde att jag skulle får mer hemkunskap. Sen kände jag något i trosorna.
-Skit! Nu har mensen kommit! Jag fick panik, rusade in på toan. Jag märkte att det inte var mensen. I trosorna låg två bajskorvar. Jag blev lättad men samtidigt besviken. Vad pinigt! Jag skulle byta om till extrabyxorna i min låda. Jag tog av mig byxorna och trosorna så länge. Men, hallå! Jag är 15 år och bajsar på mig. Ja, ja! Jag plockade ut bajskorvarna och spolade ner de i toaletten. Sen fortsatte lektionen. Jag ställde mig och började hacka grönsaker. Några kollade.
- Vem är det som luktar så jävla illa? ropade Jocke. Till slut stirrade alla på mig och fnissade.
- Varför har du inga byxor eller trosor på dig? Är du nudist eller?
Jocke garvade så mycket att han ramlade omkull. Det värsta var att killen jag gillar går i samma grupp som mig. Jag kollade ner på mina ben och mitt bara underliv. Jag hade verkligen ingenting på underkroppen förutom strumpor. Jag kollade bak på min rumpa, och den var alldeles kletig. Bajset jag hade glömt att torka bort! Jag sprang hem och började gråta. Jag var "sjuk" i flera veckor efteråt. :'(

Betyg 1 av 5 möjligaBetyg 2 av 5 möjligaBetyg 3 av 5 möjligaBetyg 4 av 5 möjligaBetyg 5 av 5 möjliga
Tillbaka till föregående sida
Det är vi som satsar på Unga Fakta! Copyright © 2000-2021 Unga Fakta AB