Klicka här för en talversion av Unga Faktas hemsida. Låt datorn läsa upp texter och innehåll för dig!

Till Unga Faktas startsida
Panelen svarar

Du kan spara tid genom att först göra en sökning efter det som du vill fråga om.
Det kanske redan är någon har ställt samma fråga som du hade tänkt.

Sökord:
Kategori:

Läs frågor som tidigare ställts om ämnet författare här.


Här kan du ställa frågor till Kim M Kimselius om att skriva och författa. Kim svarar så fort hon hinner! Vad skulle du vilja veta? Fråga här!

Ditt namn:
Din ålder:
Du är ifrån:
Din e-post:
Din fråga:

Några ord om Kim M. Kimselius

Kim har älskat att läsa och skriva ända sedan hon var liten. När Kim var åtta år bestämde hon sig för att bli författare. Hon började med pjäser för kasperdockor. Därefter blev det hästtidningar, noveller och till slut riktiga böcker.

"Ibland när jag blir sugen på en riktigt bra och spännande bok, händer det att jag sätter mig ner och skriver en åt mig själv. Då blir boken precis som jag vill ha den", berättar Kim.

Spännande äventyrsromaner uppbyggda runt en riktig historisk händelse är vad Kim skriver. Hon tar läsarna med på en nervkittlande tidsresa i sina böcker.

När Kim inte skriver reser hon till skolor runt om i Sverige för att uppmuntra barn och ungdomar att läsa och skriva. På sin fritid ägnar Kim sig åt uppfödning av Berner Sennen hundar. Kim bor i Blekinge, på en avstyckad gård vid en liten sjö, med sin man, fyra hundar och fem katter. Vill du veta mer om Kim M. Kimselius och hennes böcker kan du gå in på Kims hemsida.
Det är vi som satsar på Unga Fakta! Copyright © 2000-2024 Unga Fakta AB